Amusementskoor Choke presenteert een nieuwe show: ‘Om in te lijsten’. De productie staat op de planning voor volgend jaar van vrijdag 4 april tot en met zondag 6 april 2025 in het Bogerd theater in Druten. Met maar liefst 4 shows belooft het weer een muzikaal spektakel te worden. Een show waarin Choke haar grenzen verlegt. Benieuwd naar de inhoud van de show? Lees snel verder.

EEN MUZIKAAL SCHILDERIJ

Emotie ligt op de loer, stilzitten wordt soms moeilijk. Als je met een productie getiteld ‘Om in te lijsten’ je eigen kaders doorbreekt, is verrassing gegarandeerd. En dat is precies waar Choke voor staat. Opnieuw verlegt het koor grenzen. In een heerlijke mix van musicalnostalgie, bekende pophits maar ook tv- en filmmuziek neemt Choke je mee langs aanstekelijke beelden begeleid door soms ingetogen, dan weer swingende klanken. Wat te denken van James Bond, Les Misérables, The Blues Brothers of de serie Friends? ‘Om in te lijsten’ een prachtig, prikkelend muzikaal schilderij om niet te missen.

“De klank van het collectief, dat is de kracht van Choke. Vrolijk, swingend of juist ingetogen; het koor zet de juiste toon, haar boodschap ondersteunend met bewegingen”.

– Bezoeker eerdere show

IN HET KORT

  • 4 optredens in 3 dagen
  • Datum en tijd: vrijdag 4 en zaterdag 5 april om 20:00 uur
  • Datum en tijd: zondag 6 april om 14:00 én 20:00 uur
  • Locatie: Bogerd theater, Druten

KAARTEN KOPEN?

Wil jij de muzikale show ‘Om te te lijsten’ bezoeken? Leuk om te horen! Trommel wat vrienden, familie, bekenden, kennissen of buren op en boek jouw kaarten alvast online. Kaartjes kosten € 17,50 en bestel je gemakkelijk en snel via TicketAssist.

Koop TICKETS

Vergelijkbare berichten