WIE ZIJN WIJ?

Amusementskoor Choke bestaat sinds 1986. We zijn een enthousiast koor waar veel muzikale diversiteit, plezier en verrassing bij elkaar komen. Choke sprankelt en is altijd in beweging, letterlijk en figuurlijk. Optreden boeken of lid worden?

Amusementskoor Choke Druten

OVER AMUSEMENTSKOOR CHOKE

Een enthousiast koor waar veel muzikale diversiteit, plezier en verrassing bij elkaar komen. Choke zingt doorgaans vierstemmig, zowel a capella als met muzikale begeleiding. Dat alles onder leiding van Kirsten de Lorijn-Houtman. De leden – momenteel 34 – komen uit het hele Land van Maas en Waal.

We voorzien onze nummers van mooie bewegingen en choreografie. Maar er zit ook beweging in de muziekkeuze. Weinig staat vast, veel is mogelijk. Allerlei muziekgenres, uit diverse periodes en meerdere delen van de wereld passeren de revue. Film- en met name musicalmuziek vormen hierbij een belangrijk bestanddeel.

INTERESSE IN EEN OPTREDEN?

Choke treedt graag op bij allerlei gelegenheden zoals muziekfestivals, lentefeesten, bedrijfsfeesten. Sinds de oprichting zette de groep 13 shows op de planken in het theater. Het streven is om soortgelijke optredens eens in de drie jaar uit te voeren. Wil je een optreden boeken of een optreden bezoeken? Beide kan! Neem gerust contact op.

MEEZINGEN MET ONS?

Zin om muzikaal plezier te maken? Onderdeel te zijn van een amusementskoor vol diversiteit en verrassing? Wekelijks te zingen en eens in de zoveel tijd op te treden? Sluit je aan bij Amusementskoor Choke! We repeteren wekelijks op dinsdagavond van 19:45 tot 22:00 uur in het gebouw van SBO De Dijk in Druten.

WAT ONZE LEDEN EN BEZOEKERS OVER CHOKE ZEGGEN

Of het nu gaat om leden, bezoekers, muziek, dans of optreden: Choke is divers.

“Het enthousiasme straalt ervan af. De combi van zingen en bewegen is schitterend. Het versterkt elkaar en vormt in de presentatie een naadloos geheel. Een koor met ambitie”.

BEZOEKER
van een show

“Zingen brengt mensen nader tot elkaar. En Choke is een koor waar muziek maken voorop staat maar ook een koor waar men aandacht heeft voor elkaar en waar je je thuis mag voelen”.

LID​
van Choke

1.​

BRENGT SAMEN

Choke brengt mensen samen. Bezoek een show met je familie, vrienden of kennissen.

2.​

LEUKE AVOND

Choke bezorgt haar bezoekers een leuke, amusante tijd vol zang en dans.

3.​

VELE MUZIEKGENRES

Allerlei muziekgenres, uit diverse periodes en delen van de wereld, passeren bij Choke de revue.