Dickens Festijn Druten

Zondag 11 december zal Choke weer op verrassende wijze van zich laten zien en horen tijdens het sfeervolle Dickens Festijn in Druten.

Dickens5 2015

Choke viert haar 30-jarig jubileum

en jubilarissen in het zonnetje gezet!

jubilarissen

Amusementskoor Choke vierde afgelopen zaterdag haar 30-jarig jubileum! ’s Middags stonden twee inspirerende workshops op het programma: het verhalend zingen en bodypercussie, dit ter voorbereiding op de komende grote show volgend jaar november. De dag werd afgesloten met een gezellige feestavond.Tijdens deze feestelijke dag zijn de vier leden van het eerste uur in het zonnetje gezet. Al 30 jaar zetten zij zich met veel enthousiasme in voor het koor. Ze werden door het koor toegezongen op de melodie van het recent ingestudeerde nummer ‘Seize the day’.

 

Zonnebloem Korendag

Choke treedt a.s. zondagmiddag 12 juni op tijdens de Zonnebloem Korendag in 'd'n Bogerd' te Druten. Het evenement begint om 14.00 uur. Iedereen die belangstelling heeft, is van harte welkom! Tickets á € 7,50 zijn verkrijgbaar aan de kassa. De opbrengst komt ten goede van de Zonnebloem.

flyer zonnebloem

Choke voegt wat toe aan elke uitvoering

Drama

Naast zangrepetities hebben wij ook regelmatig repetities die gericht zijn op performance. Onze choreograaf en regisseuse helpen ons een diepere laag aan te brengen in onze uitvoeringen.

Choke houdt van muziek

Wij ♥ muziek

De leden van Choke houden van muziek, ons repertoire is zeer gevariëerd.

 

Choke, muziek en dans gecombineerd

Muziek en dans

Stilzitten op de swingende nummers van Stevie Wonder, Mary Mary, Scissor Sisters of Fun?
Niet bij Choke; onze choreograaf Joost Pluim bedenkt steeds opnieuw verrassende en vernieuwende choreografieën bij onze nummers!

Repetitieruimte

  • SBO De Dijk
    Heuvel 61-63 te Druten

Voorzitter

  • Henriette van den Beld
    0487 51 43 50

Secretaris

Bert Tavenier
Bernhardstraat 33
6657 AD Boven-Leeuwen