Rabobank Clubkas Campagne

Amusementskoor Choke doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne

Druten – Van 18 tot en met 30 mei 2016 kunnen alle leden van de Rabobank stemmen op de Rabobank Clubkas Campagne. Ieder lid ouder dan zestien jaar krijgt per post een stemkaart. Ieder lid kan drie stemmen uitbrengen. Hiervan mogen twee stemmen uitgebracht worden op dezelfde vereniging. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld deze krijgt. Ook Amusementskoor Choke doet mee met deze actie.

clubkas flyer 2


In het jaar dat ze 30 jaar bestaat fonkelt het volop bij Amusementskoor Choke.
Choke grijpt dit jubileum aan om de inwoners van Maas en Waal op verrassende manieren te laten merken dat zij bij hen betrokken is. Zo zal voor de GIRO-doorkomst letterlijk een muzikale groet neergezet worden op een verrassende locatie in Beneden Leeuwen.
Op zondag 29 mei zal Choke zich presenteren door middel van een optreden tijdens het Zang & Theater Festijn in Wijchen.
Tijdens een speciale Zonnenbloem Korendag op zondag 12 juni zal het zonnebloempubliek getrakteerd worden op warme en lichte klanken, dè ingrediënten waar zonnebloemen zo goed op gedijen. Op 15 oktober wakkert Choke het vuur voor muziek en theater aan middels het organiseren van een Workshopdag voor vele Maas en Waalse verenigingen. Ook tijdens het Dickens Festijn Druten in december zal Choke extra gaan uitpakken.
In november 2017 zullen de feestelijke jubileumactiviteiten verrassend en met een Italiaans tintje worden afgesloten met een grote vurige show.

Om deze ambities waar te kunnen maken, heeft Choke zich ingeschreven voor de Rabobank Clubkas Campagne. Van 18 tot en met 30 mei kunt u het koor steunen door op haar te stemmen. Deze Rabobank-campagne is een mooie bijdrage om alle jubileumactiviteiten te kunnen realiseren.

Choke voegt wat toe aan elke uitvoering

Drama

Naast zangrepetities hebben wij ook regelmatig repetities die gericht zijn op performance. Onze choreograaf en regisseuse helpen ons een diepere laag aan te brengen in onze uitvoeringen.

Choke houdt van muziek

Wij ♥ muziek

De leden van Choke houden van muziek, ons repertoire is zeer gevariëerd.

 

Choke, muziek en dans gecombineerd

Muziek en dans

Stilzitten op de swingende nummers van Stevie Wonder, Mary Mary, Scissor Sisters of Fun?
Niet bij Choke; onze choreograaf Joost Pluim bedenkt steeds opnieuw verrassende en vernieuwende choreografieën bij onze nummers!

Repetitieruimte

  • SBO De Dijk
    Heuvel 61-63 te Druten

Voorzitter

  • Henriette van den Beld
    0487 51 43 50

Secretaris

Bert Tavenier
Bernhardstraat 33
6657 AD Boven-Leeuwen