Amusementskoor Choke

Amusementskoor Choke is een enthousiast veelzijdig gemengd koor uit het Land van Maas en Waal, waarbij het accent niet alleen ligt op de zang, maar ook op choreografie, drama en algehele uitstraling. Niet voor niets noemt Choke zichzelf amusementskoor. Zij wil het publiek blijven boeien door steeds verrassend en vernieuwend voor de dag te komen.

Lentefair Afferden en Korenfestival Wijchen

Choke is ook dit jaar weer aanwezig op de Lentefair in Afferden. Deze zal plaatsvinden op zondag 3 mei. Net als twee jaar geleden zal Choke daar zingen tussen de bloeiende appelbomen bij de Zandroos aan de van Heemstraweg in Druten.

Tijdens het Korenfestival in Wijchen op zondag 31 mei zal Choke eveneens optreden. U kunt ook dan genieten van verschillende pop- en musicalnummers. Uiteraard zal ook de choreografie niet ontbreken.

Choke en de Bende van Beuving

Op zaterdagavond 18 april trad Choke op in d'n Bogerd in Druten met cabaretier Ernest Beuving. Humoristische sketches werden afgewisseld met prachtige liedjes waarbij Choke verantwoordelijke was voor de meerstemmig achtergrondzang. Choke bracht ook twee nummers uit het eigen repetoire: 'A Night Like This' en 'Some Nights'. De muziek werd hierbij verzorgd door de fantastische muzikanten van de Bende van Beuving. Choke kijkt dan ook terug op een geslaagd optreden.

IMG 20150419 WA0012 kopie

 

 

Zaterdagavond spetterend optreden van Choke in samenwerking met de Bende van Beuving!

Dit zal een geheel andersoortig optreden van Choke zijn dan u gewend bent. Cabaretier Ernest Beuving staat deze avond centraal samen met zijn live band in het programma “Skoren”. Ze worden muzikaal omlijst door Amusementskoor Choke. Ernest zal naast zijn humoristische sketches en imitaties samen met Choke zeven prachtige, gevoelige, door hem zelf geschreven, liedjes ten gehore brengen. Daarnaast zal Choke nog twee eigen nummers brengen onder leiding van de live band. Deze unieke samenwerking vond in 2012 al eerder plaats in de voorstelling “Klap van de Korenmolen”. Dit beviel zo goed, dat er nu opnieuw een samenwerking is tussen Ernest Beuving en Choke.

Er zijn nog kaarten voor de voorstelling. Een kaartje kost 17 euro. Bestellen kan via de website van het Agora Theater (https://www.amusementskoorchoke.nlwww.amusementskoorchoke.nlwww.agoratheater.nl/voorstelling/skoren).

Choke voegt wat toe aan elke uitvoering

Drama

Naast zangrepetities hebben wij ook regelmatig repetities die gericht zijn op performance. Onze choreograaf en regisseuse helpen ons een diepere laag aan te brengen in onze uitvoeringen.

Choke houdt van muziek

Wij ♥ muziek

De leden van Choke houden van muziek, ons repertoire is zeer gevariëerd.

 

Choke, muziek en dans gecombineerd

Muziek en dans

Stilzitten op de swingende nummers van Stevie Wonder, Mary Mary, Scissor Sisters of Fun?
Niet bij Choke; onze choreograaf Joost Pluim bedenkt steeds opnieuw verrassende en vernieuwende choreografieën bij onze nummers!

Repetitieruimte

  • SBO De Dijk
    Heuvel 61-63 te Druten

Voorzitter

  • Henriette van den Beld
    0487 51 43 50

Secretaris

Bert Tavenier
Bernhardstraat 33
6657 AD Boven-Leeuwen