Zaterdagavond spetterend optreden van Choke in samenwerking met de Bende van Beuving!

Dit zal een geheel andersoortig optreden van Choke zijn dan u gewend bent. Cabaretier Ernest Beuving staat deze avond centraal samen met zijn live band in het programma “Skoren”. Ze worden muzikaal omlijst door Amusementskoor Choke. Ernest zal naast zijn humoristische sketches en imitaties samen met Choke zeven prachtige, gevoelige, door hem zelf geschreven, liedjes ten gehore brengen. Daarnaast zal Choke nog twee eigen nummers brengen onder leiding van de live band. Deze unieke samenwerking vond in 2012 al eerder plaats in de voorstelling “Klap van de Korenmolen”. Dit beviel zo goed, dat er nu opnieuw een samenwerking is tussen Ernest Beuving en Choke.

Er zijn nog kaarten voor de voorstelling. Een kaartje kost 17 euro. Bestellen kan via de website van het Agora Theater (https://www.amusementskoorchoke.nlwww.amusementskoorchoke.nlwww.agoratheater.nl/voorstelling/skoren).

Choke voegt wat toe aan elke uitvoering

Drama

Naast zangrepetities hebben wij ook regelmatig repetities die gericht zijn op performance. Onze choreograaf en regisseuse helpen ons een diepere laag aan te brengen in onze uitvoeringen.

Choke houdt van muziek

Wij ♥ muziek

De leden van Choke houden van muziek, ons repertoire is zeer gevariëerd.

 

Choke, muziek en dans gecombineerd

Muziek en dans

Stilzitten op de swingende nummers van Stevie Wonder, Mary Mary, Scissor Sisters of Fun?
Niet bij Choke; onze choreograaf Joost Pluim bedenkt steeds opnieuw verrassende en vernieuwende choreografieën bij onze nummers!

Repetitieruimte

  • SBO De Dijk
    Heuvel 61-63 te Druten

Voorzitter

  • Henriette van den Beld
    0487 51 43 50

Secretaris

Bert Tavenier
Bernhardstraat 33
6657 AD Boven-Leeuwen