Amusementskoor Choke

Amusementskoor Choke is een enthousiast veelzijdig gemengd koor uit het Land van Maas en Waal, waarbij het accent niet alleen ligt op de zang, maar ook op choreografie, drama en algehele uitstraling. Niet voor niets noemt Choke zichzelf amusementskoor. Zij wil het publiek blijven boeien door steeds verrassend en vernieuwend voor de dag te komen.

Jubilerend Choke groet Italië

Zaterdag 7 mei doet de Giro d’Italia het Land van Maas en Waal aan.

Het is een prachtige gelegenheid voor de regio om de aandacht op zich te vestigen. Die kans wordt met beide handen door menig vereniging, buurt, of vriendenclub aangegrepen. Zo ook door Amusementskoor Choke, dat dit jaar haar 30-jarig jubileum viert. Bovendien presenteert het gezelschap volgend jaar weer een grote productie waarin een duidelijke link aanwezig is met het land van de pizza, latte macchiato en Chianti.

resize 

Rabobank Clubkas Campagne

Amusementskoor Choke doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne

Druten – Van 18 tot en met 30 mei 2016 kunnen alle leden van de Rabobank stemmen op de Rabobank Clubkas Campagne. Ieder lid ouder dan zestien jaar krijgt per post een stemkaart. Ieder lid kan drie stemmen uitbrengen. Hiervan mogen twee stemmen uitgebracht worden op dezelfde vereniging. Hoe meer stemmen op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld deze krijgt. Ook Amusementskoor Choke doet mee met deze actie.

clubkas flyer 2

Choke voegt wat toe aan elke uitvoering

Drama

Naast zangrepetities hebben wij ook regelmatig repetities die gericht zijn op performance. Onze choreograaf en regisseuse helpen ons een diepere laag aan te brengen in onze uitvoeringen.

Choke houdt van muziek

Wij ♥ muziek

De leden van Choke houden van muziek, ons repertoire is zeer gevariëerd.

 

Choke, muziek en dans gecombineerd

Muziek en dans

Stilzitten op de swingende nummers van Stevie Wonder, Mary Mary, Scissor Sisters of Fun?
Niet bij Choke; onze choreograaf Joost Pluim bedenkt steeds opnieuw verrassende en vernieuwende choreografieën bij onze nummers!

Repetitieruimte

  • SBO De Dijk
    Heuvel 61-63 te Druten

Voorzitter

  • Henriette van den Beld
    0487 51 43 50

Secretaris

Bert Tavenier
Bernhardstraat 33
6657 AD Boven-Leeuwen