Dickens Festijn Druten 2015

Choke en Dickens, een prima match!

Zondag 13 december heeft Amusementskoor Choke opnieuw een bijdrage geleverd aan het intussen grootse Dickens Festijn Druten. Sinds deze happening voor het eerst plaatsvond, vijf jaar geleden, is Choke van de partij geweest en zij heeft dit eerste lustrum nadrukkelijk meegevierd. Dickens5 2015
Choke staat bekend om de presentatie van haar muziek. Iedere keer tijdens een optreden, sprankelt de groep en verrast het publiek met een mix van show, zang, dans en theater. Aanpassingen, bijvoorbeeld in de kleding, zijn het koor op het lijf geschreven en Choke voelde zich dan ook prima thuis in de met stro gevulde straten van Druten, waar iedereen zich waande in het Victoriaanse Engeland van 150 jaar geleden.
Direct aan het begin van deze lustrum-editie presenteerde Choke zich op een manier die uitstekend paste bij één van de gebruiken die ten tijde van Charles Dickens al traditie waren en wel in de vorm van een flashmob met het nummer "Be our guest" uit de musical "The Beauty and the Beast".
Natuurlijk was Choke ook tijdens het verdere verloop van dit sfeervol gebeuren nog volop te zien en te horen.

Choke voegt wat toe aan elke uitvoering

Drama

Naast zangrepetities hebben wij ook regelmatig repetities die gericht zijn op performance. Onze choreograaf en regisseuse helpen ons een diepere laag aan te brengen in onze uitvoeringen.

Choke houdt van muziek

Wij ♥ muziek

De leden van Choke houden van muziek, ons repertoire is zeer gevariëerd.

 

Choke, muziek en dans gecombineerd

Muziek en dans

Stilzitten op de swingende nummers van Stevie Wonder, Mary Mary, Scissor Sisters of Fun?
Niet bij Choke; onze choreograaf Joost Pluim bedenkt steeds opnieuw verrassende en vernieuwende choreografieën bij onze nummers!

Repetitieruimte

  • SBO De Dijk
    Heuvel 61-63 te Druten

Voorzitter

  • Henriette van den Beld
    0487 51 43 50

Secretaris

Bert Tavenier
Bernhardstraat 33
6657 AD Boven-Leeuwen