Rabobank Clubkas Campagne

Amusementskoor Choke doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne

Van 17 tot en met 29 mei 2017 kunnen alle leden van de Rabobank Druten stemmen op de Rabobank Clubkas Campagne. Ieder lid mag van 17 tot en met 29 mei in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs, maximaal 2 stemmen per club. Rabobank.Clubkas.Campagne.flyer.2017.foto rezise

Ook Amusementskoor Choke doet mee met deze actie.  Elke stem is geld waard. Dus hoe meer stemmen Choke krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen, ontvangen van de Rabobank een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure.

Het laatste weekend van november 2017 zal Choke weer op de planken staan met een nieuwe, verrassende show. Om al haar ambities waar te kunnen maken, kan Choke zeker nog wat extra geld gebruiken.  Van 17 tot en met 29 mei kunt u het koor daarom steunen door op haar te stemmen. Alvast hartelijk dank voor uw stem en steun!

Choke voegt wat toe aan elke uitvoering

Drama

Naast zangrepetities hebben wij ook regelmatig repetities die gericht zijn op performance. Onze choreograaf en regisseuse helpen ons een diepere laag aan te brengen in onze uitvoeringen.

Choke houdt van muziek

Wij ♥ muziek

De leden van Choke houden van muziek, ons repertoire is zeer gevariëerd.

 

Choke, muziek en dans gecombineerd

Muziek en dans

Stilzitten op de swingende nummers van Stevie Wonder, Mary Mary, Scissor Sisters of Fun?
Niet bij Choke; onze choreograaf Joost Pluim bedenkt steeds opnieuw verrassende en vernieuwende choreografieën bij onze nummers!

Repetitieruimte

  • SBO De Dijk
    Heuvel 61-63 te Druten

Voorzitter

  • Henriette van den Beld
    0487 51 43 50

Secretaris

Bert Tavenier
Bernhardstraat 33
6657 AD Boven-Leeuwen