Skoren

In 2012 trad Choke al een keer op met de Bende van Beuving. Cabaretier Ernest Beuving kwam naar Druten met zijn voorstelling ‘Klap van de Korenmolen’ waar Choke een bijdrage aan leverde. Dit beviel zo goed dat er dit jaar opnieuw een samenwerking is tussen Ernest Beuving en Choke. De nieuwe show heet ‘Skoren’ en zal op 18 april te zien zijn in d’n Bogerd in Druten. De Bende van Beuving staat bekend om de prachtige liedjes vol humor, maar ook met een traan. Ze treden door heel Nederland op met lokale koren. Er zijn nog kaarten voor de voorstelling. Een kaartje kost 17 euro. Bestellen kan via de website van het Agora Theater (https://www.amusementskoorchoke.nlwww.amusementskoorchoke.nlwww.agoratheater.nl/voorstelling/skoren).

choke beuving facebook

Choke voegt wat toe aan elke uitvoering

Drama

Naast zangrepetities hebben wij ook regelmatig repetities die gericht zijn op performance. Onze choreograaf en regisseuse helpen ons een diepere laag aan te brengen in onze uitvoeringen.

Choke houdt van muziek

Wij ♥ muziek

De leden van Choke houden van muziek, ons repertoire is zeer gevariëerd.

 

Choke, muziek en dans gecombineerd

Muziek en dans

Stilzitten op de swingende nummers van Stevie Wonder, Mary Mary, Scissor Sisters of Fun?
Niet bij Choke; onze choreograaf Joost Pluim bedenkt steeds opnieuw verrassende en vernieuwende choreografieën bij onze nummers!

Repetitieruimte

  • SBO De Dijk
    Heuvel 61-63 te Druten

Voorzitter

  • Henriette van den Beld
    0487 51 43 50

Secretaris

Bert Tavenier
Bernhardstraat 33
6657 AD Boven-Leeuwen