Amusementskoor Choke

Amusementskoor Choke is een enthousiast veelzijdig gemengd koor uit het Land van Maas en Waal, waarbij het accent niet alleen ligt op de zang, maar ook op choreografie, drama en algehele uitstraling. Niet voor niets noemt Choke zichzelf amusementskoor. Zij wil het publiek blijven boeien door steeds verrassend en vernieuwend voor de dag te komen.

Paradiso!

In 2015 begint Amusementskoor Choke met een van de meest bijzondere optredens in de geschiedenis van het koor. Op 11 januari om 19.30 uur schittert het koor op het podium van Paradiso in Amsterdam! Choke zal dan deelnemen aan de  29e editie van de Paradiso Korendagen. Maar liefst 140 koren treden dat weekend op en Choke is uitgekozen als een van hen. 

Lauwe on Light ART

Ook op zondag 21 december kunt u luisteren naar Choke. De hele avond zal het koor dan optreden in de Twee Linden in Beneden-Leeuwen. Dit optreden is onderdeel van Lauwe on Light ART. Bezoekers kunnen genieten van muziek, maar ook van exposities van kunstenaars uit Maas en Waal in tientallen winkels. Daarnaast zijn er de duizenden lichtjes om de woningen en winkels in de dagen rond Kerst in een feest van licht te zetten. 

Choke voegt wat toe aan elke uitvoering

Drama

Naast zangrepetities hebben wij ook regelmatig repetities die gericht zijn op performance. Onze choreograaf en regisseuse helpen ons een diepere laag aan te brengen in onze uitvoeringen.

Choke houdt van muziek

Wij ♥ muziek

De leden van Choke houden van muziek, ons repertoire is zeer gevariëerd.

 

Choke, muziek en dans gecombineerd

Muziek en dans

Stilzitten op de swingende nummers van Stevie Wonder, Mary Mary, Scissor Sisters of Fun?
Niet bij Choke; onze choreograaf Joost Pluim bedenkt steeds opnieuw verrassende en vernieuwende choreografieën bij onze nummers!

Repetitieruimte

  • SBO De Dijk
    Heuvel 61-63 te Druten

Voorzitter

  • Henriette van den Beld
    0487 51 43 50

Secretaris

Bert Tavenier
Bernhardstraat 33
6657 AD Boven-Leeuwen