Amusementskoor Choke

Amusementskoor Choke is een enthousiast veelzijdig gemengd koor uit het Land van Maas en Waal, waarbij het accent niet alleen ligt op de zang, maar ook op choreografie, drama en algehele uitstraling. Niet voor niets noemt Choke zichzelf amusementskoor. Zij wil het publiek blijven boeien door steeds verrassend en vernieuwend voor de dag te komen.

Skoren

In 2012 trad Choke al een keer op met de Bende van Beuving. Cabaretier Ernest Beuving kwam naar Druten met zijn voorstelling ‘Klap van de Korenmolen’ waar Choke een bijdrage aan leverde. Dit beviel zo goed dat er dit jaar opnieuw een samenwerking is tussen Ernest Beuving en Choke. De nieuwe show heet ‘Skoren’ en zal op 18 april te zien zijn in d’n Bogerd in Druten. De Bende van Beuving staat bekend om de prachtige liedjes vol humor, maar ook met een traan. Ze treden door heel Nederland op met lokale koren. Er zijn nog kaarten voor de voorstelling. Een kaartje kost 17 euro. Bestellen kan via de website van het Agora Theater (https://www.amusementskoorchoke.nlwww.amusementskoorchoke.nlwww.agoratheater.nl/voorstelling/skoren).

choke beuving facebook

Tenoren gezocht!

 

Amusementskoor Choke is op zoek naar versterking voor de tenorengroep. Zing je tenor en heb je zin om je aan te sluiten bij Choke, neem dan contact op via het nummer 0487-514350. Kom vrijblijvend een keer kijken bij een van onze repetities op dinsdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in de school (De Dijk) aan de Heuvel in Druten.

Een mooie dag in Paradiso!

Choke heeft afgelopen zondag een spetterend optreden gegeven in Paradiso in Amsterdam. Het was een erg gezellige dag!

foto3 kopie

Choke voegt wat toe aan elke uitvoering

Drama

Naast zangrepetities hebben wij ook regelmatig repetities die gericht zijn op performance. Onze choreograaf en regisseuse helpen ons een diepere laag aan te brengen in onze uitvoeringen.

Choke houdt van muziek

Wij ♥ muziek

De leden van Choke houden van muziek, ons repertoire is zeer gevariëerd.

 

Choke, muziek en dans gecombineerd

Muziek en dans

Stilzitten op de swingende nummers van Stevie Wonder, Mary Mary, Scissor Sisters of Fun?
Niet bij Choke; onze choreograaf Joost Pluim bedenkt steeds opnieuw verrassende en vernieuwende choreografieën bij onze nummers!

Repetitieruimte

  • SBO De Dijk
    Heuvel 61-63 te Druten

Voorzitter

  • Henriette van den Beld
    0487 51 43 50

Secretaris

Bert Tavenier
Bernhardstraat 33
6657 AD Boven-Leeuwen