Amusementskoor Choke

Amusementskoor Choke is een enthousiast veelzijdig gemengd koor uit het Land van Maas en Waal, waarbij het accent niet alleen ligt op de zang, maar ook op choreografie, drama en algehele uitstraling. Niet voor niets noemt Choke zichzelf amusementskoor. Zij wil het publiek blijven boeien door steeds verrassend en vernieuwend voor de dag te komen.

Korenfestival Wijchen 2015

Weer een succesvol optreden voor Choke! Ondanks de regen was er veel publiek en gezelligheid op het Korenfestival in Wijchen!

IMG 20150531 WA0007 1 kopie

Korenfestival Wijchen

Aanstaande zondag (31 mei) treedt Choke op in de Spoorstraat (Kromme Elleboog) in Wijchen. Van 13.45 uur tot 14.30 uur en van 15.35 uur tot 16.20 uur zal Choke daar zingen. U bent van harte welkom om te komen luisteren.

Choke op de Lentefair

Het was ook dit jaar weer gezellig op de Lentefair in Afferden. Choke gaf diverse optredens in de boomgaard en, vanwege de regen, aan het einde van de middag ook in de winkel van de Zandroos. 

IMG 20150503 WA0003 kopie

Choke voegt wat toe aan elke uitvoering

Drama

Naast zangrepetities hebben wij ook regelmatig repetities die gericht zijn op performance. Onze choreograaf en regisseuse helpen ons een diepere laag aan te brengen in onze uitvoeringen.

Choke houdt van muziek

Wij ♥ muziek

De leden van Choke houden van muziek, ons repertoire is zeer gevariëerd.

 

Choke, muziek en dans gecombineerd

Muziek en dans

Stilzitten op de swingende nummers van Stevie Wonder, Mary Mary, Scissor Sisters of Fun?
Niet bij Choke; onze choreograaf Joost Pluim bedenkt steeds opnieuw verrassende en vernieuwende choreografieën bij onze nummers!

Repetitieruimte

  • SBO De Dijk
    Heuvel 61-63 te Druten

Voorzitter

  • Henriette van den Beld
    0487 51 43 50

Secretaris

Bert Tavenier
Bernhardstraat 33
6657 AD Boven-Leeuwen