Amusementskoor Choke

Amusementskoor Choke is een enthousiast veelzijdig gemengd koor uit het Land van Maas en Waal, waarbij het accent niet alleen ligt op de zang, maar ook op choreografie, drama en algehele uitstraling. Niet voor niets noemt Choke zichzelf amusementskoor. Zij wil het publiek blijven boeien door steeds verrassend en vernieuwend voor de dag te komen.

Show 'Over Leven'

De nieuwe grote show 'Over Leven' staat gepland voor 24, 25 en 26 november! Choke is al volop aan het repeteren in samenwerking met dirigente Kirsten Houtman, regisseur Willemien Vissers en choreografe Ankie van Koolwijk. Het belooft ook deze keer weer een verrassende en spectaculaire voorstelling te worden, waarbij Choke haar veelzijdigheid aan kwaliteiten zal laten zien!

Rabobank Clubkas Campagne

Amusementskoor Choke doet mee met de Rabobank Clubkas Campagne

Van 17 tot en met 29 mei 2017 kunnen alle leden van de Rabobank Druten stemmen op de Rabobank Clubkas Campagne. Ieder lid mag van 17 tot en met 29 mei in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs, maximaal 2 stemmen per club. Rabobank.Clubkas.Campagne.flyer.2017.foto rezise

Choke voegt wat toe aan elke uitvoering

Drama

Naast zangrepetities hebben wij ook regelmatig repetities die gericht zijn op performance. Onze choreograaf en regisseuse helpen ons een diepere laag aan te brengen in onze uitvoeringen.

Choke houdt van muziek

Wij ♥ muziek

De leden van Choke houden van muziek, ons repertoire is zeer gevariëerd.

 

Choke, muziek en dans gecombineerd

Muziek en dans

Stilzitten op de swingende nummers van Stevie Wonder, Mary Mary, Scissor Sisters of Fun?
Niet bij Choke; onze choreograaf Joost Pluim bedenkt steeds opnieuw verrassende en vernieuwende choreografieën bij onze nummers!

Repetitieruimte

  • SBO De Dijk
    Heuvel 61-63 te Druten

Voorzitter

  • Henriette van den Beld
    0487 51 43 50

Secretaris

Bert Tavenier
Bernhardstraat 33
6657 AD Boven-Leeuwen